+38 (050) 505-81-08
+38 (0512) 58-55-57

Компанія NEMP на міжнародній виставці KyivBuild 2019

07.05.2019
Запрошуємо Вас відвідати стенд заводу пересувних вібропресів NEMP на виставці KyivBuild 2019, яка буде проходити в м. Києві з 14 травня по 17 травня 2019 роки (МВЦ, Броварський проспект, 15)

З Днем Будівельника 2018!

10.08.2018
Компанія NEMP вітає всіх представників будівельної галузі з професійним святом!

Ми в Instagram

18.07.2018
Підписуйтесь на офіційну сторінку NEMP в Instagram і будьте в курсі наших новин!

Пісок - заповнювач для виробництва залізобетонних виробів

18.07.2017
Пісок - необхідний заповнювач для проведення будівельних робіт і виготовлення виробів з бетону. Залежно від виду робіт використовується пісок конкретного походження.

Вимоги до води для приготування бетону

03.07.2017
Вода - необхідний компонент при виготовленні бетонного розчину. Технічні вимоги до води для бетону регулюються ДСТУ 23732-79. Розглянемо докладніше, яку воду можна застосовувати і на що необхідно звернути увагу при її виборі.

Властивості цементу

13.06.2017
Властивості цементу залежать від вихідної сировини, з якого зроблений цемент. У попередній статті ми розглядали склад цементу та його різновиди, тепер вивчимо якісні властивості матеріалу.

Склад цементу

22.05.2017
Цемент - це поєднання клінкеру, гіпсу та хімічних добавок.

Термін служби бетону

10.05.2017
Термін служби бетону та виробів з нього - показник збереження необхідної міцності в контакті з зовнішнім середовищем. В теорії експлуатаційний термін бетону становить 60-100 років. Це обумовлено тим, що бетон не піддається гниттю та впливу корозії.

Виробництво бетону в літній період

24.04.2017
Виробництво бетону в літній період так само, як і виробництво бетону взимку, відноситься до робіт в суворих кліматичних умовах. Раніше ми розглядали особливості проведення бетонних робіт у зимовий період. У даній статті ми хочемо звернути увагу на складності, які можуть виникнути при виробництві бетону влітку. Висока температура повітря і низька відносна вологість можуть істотно вплинути на процеси проведення бетонних робіт і фізико-механічні властивості бетону та бетонних конструкцій.

Прогрів бетону взимку

10.04.2017
Прогрів бетону в зимовий час - необхідна вимога будівельного процесу. Виготовлення бетонної суміші, виробництво залізобетонних виробів і закладка фундаментів відбувається на протязі всього року. Погодні умови взимку вносять свої корективи, змушуючи будівельників і виробників застосовувати спеціальні технології для збереження бетонних виробів і конструкцій.

Фізичні властивості бетону при взаємодії з водою

27.03.2017
Фізичні властивості бетону при взаємодії з водою обумовлені змінами в структурі бетонної суміші. Це процеси поглинання і насичення водою бетону, капілярна дифузія, а також проводність і віддача води. Через змочування водою бетон проходить стадії деформації, проникності і подальшого висихання.

Методи випробування будівельних конструкцій будівель і споруд

13.03.2017
Випробування будівельних конструкцій споруд необхідне для визначення дійсного технічного стану конструкцій. Випробування конструкцій проводиться різними методами. Вибір методу залежить від характеру зовнішніх впливів, призначення, виду випробувань і теоретичної схеми.

Щебінь: види і основні характеристики

27.02.2017
Щебінь - це твердий матеріал, необхідний при будівництві споруд і будівель різних типів. Для приготування бетону щебінь виступає в ролі заповнювача.

Залізобетон в сучасному будівництві

13.02.2017
Залізобетон в сучасному будівництві - ключовий матеріал для реалізації різноманітних проектів. Його освоєння почалося з початку XX століття. До цього при будівництві тримальних стін і закладання фундаменту застосовувалась цегла, камінь, чавун і залізо, для перекриття використовувалися балки з деревини.

Офіційне звернення компанії «NEMP» до наших клієнтів

08.02.2017
Через випадки несанкціонованого використання фото-, відеоматеріалів із зображенням продукції компанії «NEMP», а також текстів з описом пересувних вібропресів, ми просимо вас звернути увагу на те, що компанія «NEMP» не працює з посередниками і не має торгових представників. Наша адреса: Україна, м Миколаїв, вул. 6 Слобідська, 101д.

Види будівельної техніки та її призначення

30.01.2017
Багатоповерховий житловий будинок, промислова будівля, торговий центр або стадіон - зведення будь-якої споруди неможливо уявити без спеціальної будівельної техніки. Підготовка бетонного розчину, виробництво залізобетонних виробів, доставка матеріалу на будівельний майданчик, переміщення конструкцій, висотні роботи тощо. Це лише мала частина робіт, при виконанні яких необхідна спеціальна техніка.

Переваги використання бетону в будівництві

16.01.2017
Використання бетону широко поширене при проведенні будівельних, монтажних і ремонтних робіт різної категорії складності. Це пояснюється тим, що бетон і вироблені з нього вироби мають ряд помітних переваг в порівнянні з іншими будівельними матеріалами.

Транспортування і проміжне зберігання залізобетонних виробів

03.01.2017
Транспортування і проміжне зберігання залізобетонних виробів мають важливе значення для збереження якостей продукції. Фундаментні блоки, плити перекриття, палі, перетинки, інші матеріали і конструкції мають хороші експлуатаційні характеристики, однак до моменту безпосереднього використання ЗБВ піддаються механічному й кліматичного впливу. Розглянемо основні правила доставки виробів і подальшого їх зберігання, які дозволяють мінімізувати ці негативні чинники.

Добавки для бетону. Ефективність застосування

19.12.2016
Добавки для бетону є ефективним рішенням для досягнення необхідних якостей як самого бетону, так і залізобетонних виробів з нього. Правильно підібрані добавки дозволяють отримати бетонну суміш або вироби із заданими властивостями. Добавки для бетону можуть знизити його проникність рідкими агресивними речовинами, збільшити міцність, підвищити стійкість до низьких температур і продовжити терміни експлуатації.

Монтаж фундаментних блоків

05.12.2016
Фундамент - ключовий елемент зведення будівлі, тому він повинен бути зведений з якісних матеріалів з дотриманням правил монтажа. Фундаментні блоки є найбільш популярним будівельним матеріалом для формування фундаменту будови. Це пояснюється тим, що монтаж фундаментних блоків - відносно простий і швидкий спосіб.

Залізобетонні перетинки - призначення та застосування

21.11.2016
Перетинки залізобетонні брускові - один з видів залізобетонних виробів, який використовується в будівництві для зведення ділянок стінових конструкція над дверними, воротними або віконними прорізами.

Типи, розміри та маркування фундаментних блоків

07.11.2016
Фундаментні блоки розрізняються за типом, розміром і маркування.

Виробництво фундаментних блоків методом вібропресування і способи їх використання

24.10.2016
Одним з найпопулярніших будівельних елементів є фундаментні блоки. Їх застосування різноманітне - будування стін підвалів, будівництво і зміцнення перонів, зведення стін для виробничих і житлових будівель, закладання стрічкового фундаменту.

Технологія вібропресування

12.10.2016
Вібропресування - один із способів виготовлення виробів з бетонної суміші. Технологія вібропресування передбачає ущільнення бетонної суміші під впливом вібрації та одночасним тиском зверху.

Асортимент будівельних матеріалів для влаштування фундаменту і зведення стін

27.09.2016
Матеріали, з яких створюють фундамент і будують стіни разом з перекриттям, взаємозалежні, тому що поєднання різнорідних матеріалів неприпустимі. Фундамент повинен являти собою однорідну конструкцію, а стіни побудовані з одного матеріалу.

Обираємо вібропрес. Особливості вібропресів NEMP

12.09.2016
Купити вібропрес або використовувати традиційні способи виробництва - перед таким вибором стоїть виробник будівельних матеріалів. За останні роки популярність вібропресувального обладнання значно зросла, як і збільшилась кількість виробників. Будівельні компанії та трести, заводи ЗБВ і виробники малих архітектурних форм все частіше звертають увагу на даний вид обладнання.

Способи виготовлення фундаментних блоків

24.06.2016
Існує кілька технологій виробництва фундаментних блоків. Щоб Ви змогли оцінити переваги використання вібропресів NEMP, ми вибрали основні технології та склали порівняльну таблицю за параметрами виробництва.

Історія походження залізобетону

25.01.2016
Вважається, що садівник Моньє з Парижа є винахідником залізобетону, будучи власником патентів на винаходи залізобетону. Перший його патент, датований тисяча вісімсот шістьдесят сьомим роком, однак скептики вважають, що конструкції з бетону і сталевої арматури створювалися і випускалися до Моньє.

Новий вібропрес УПБ - ПМ

07.08.2015
Компанія NEMP розробила і запустила у виробництво новий вібропрес для виготовлення фундаментних блоків УПБ-ПМ.

Утеплення стін. Новий тип стінового блоку з утеплювачем

07.07.2015
Економічна вигода від утеплення фасадів будинків, складів, стін та інше доведена досвідченими впровадженнями таких технологій в країнах Європи і США. Питання утеплення стін актуальне і на пострадянському просторі. З огляду на особливості клімату, зростання цін на енергоресурси, люди все частіше замислюються над питанням утеплення стін будинку і квартири.

Поняття «клас» і «марка» бетону

20.03.2015
Клас бетону - показник, який враховує можливі коливання якості, тобто це чисельна характеристика якої-небудь його властивості. Якщо ми позначаємо властивість бетону міцність як 0,95, то воно досягається в 95 випадках зі 100.