+38 (050) 505-81-08
+38 (0512) 58-55-57

Новий вібропрес УПБ - ПМ

07.08.2015

Компанія NEMP розробила і запустила у виробництво новий вібропрес для виготовлення фундаментних блоків УПБ-ПМ.

Відразу про головне - широка номенклатура блоків: блоки довжиною 2400, 1200 і 900 мм з різними варіантами ширини 300, 400, 500, 600 мм і висотою 580 мм. Це дозволяє виробникові охопити весь спектр найбільш популярних фундаментних блоків. При цьому перенастроювання форм займає 25-40 хвилин, що дає змогу отримати доступ до виробництва блоків іншого типорозміру.

Вібропрес УПБ - ПМ має вже апробовані технологічні рішення, що впроваджені на нашій моделі вібропреса УПБ-СМ з накопичувальним бункером. Наприклад, спрощено технологічне обслуговування системи вібрації форм, що дозволяє проводити перевірку кріплення не знімаючи самої форми. Система вібрації дає можливість робити пресування в різних частотних режимах. Також дана система вібрації покращує ущільнення суміші, і разом з традиційно надійними по міцності і жорсткості формами термін їх експлуатації вище в порівнянні з аналогами.

З огляду на позитивні відгуки наших клієнтів про нову систему безпеки (крім звукової, додана світлова індикація положення вузлів при експлуатації), яка застосовується на вібропресі NEMP, ми додали контроль положення і регулювання швидкості і плавності ходу машини. Тим самим, крім безпечної складової, оператор оптимізує час на переїзд машини по майданчику.

Підводячи підсумки, ми можемо сміливо заявити, що новий пересувний вібропрес для виготовлення фундаментних блоків УПБ-ПМ - ідеальний варіант для довгострокового виробництва широкого асортименту блоків ФБС, а його висока продуктивність в 100-120 блоків за 8 робочих годин легко забезпечує окупність обладнання в межах 3-х місяців і економічну стабільність Вашого підприємства.