+38 (050) 505-81-08
+38 (0512) 58-55-57

Офіційне звернення компанії «NEMP» до наших клієнтів

08.02.2017

У зв'язку з випадками несанкціонованого використання фото-, відеоматеріалів із зображенням продукції компанії «NEMP», а також текстів з описом пересувних вібропресів, ми просимо вас звернути увагу на те, що компанія «NEMP» не працює з посередниками і не має торгових представників. Наша адреса: Україна, м Миколаїв, вул. 6 Слобідська, 101д.

На сторінках в інтернеті (в оголошеннях, контекстній рекламі, торгових майданчиках і ін.) ми вказуємо наші контактні дані: телефони +380505058108, +380512585557; адреси електронної пошти для зв'язку nemp@inbox.ru, nemp2013@mail.ru, nemp2015@mail.ru. З травня 2017 року додані офіційні пошти компанії - nempfb@gmail.com (основна електронна адреса для комерційних запитів) і ooonemp@gmail.com. Інші номери телефонів та адреси електронної пошти приведуть вас до шахраїв. Якщо ви хочете придбати якісні вібропреси для виготовлення залізобетонних виробів, телефонуйте тільки по вище вказаних телефонах.
    
Купуючи вібропреси безпосередньо у виробника - ТОВ «МЕМП» - ви можете не хвилюватися про якість і технічні характеристики нашої продукції. Вібропреси NEMP мають всі необхідні сертифікати.

В умовах нестабільної економічної ситуації ціни на вібропреси NEMP, відповідно до їх відмінної якісті, завжди тримаються на стабільно вигідному рівні для покупця.

Зниження ціна свідчить про невідповідність заявленої якості обладнання і вироблених виробів.

Ми завжди відкриті до діалогу, надаємо необхідну для покупця інформацію, пропонуємо гнучкі умови оплати та надаємо безкоштовну консультаційну підтримку в післягарантійний період.

Багато з наших партнерів, оцінивши якість і можливості вібропресів NEMP на своєму виробництві, не зупиняються на придбанні однієї моделі. Більш того, ми приймаємо нові замовлення на виготовлення і розробку обладнання за рекомендаціями наших клієнтів.

Важливо відзначити, що виробництво вібропресів NEMP вдосконалюється. Це не залишається непоміченим серед наших конкурентів. Наприклад, з 2014 року ми випускаємо вібропрес УПБ-СМ зі стаціонарним бункером, який розроблено власним конструкторським бюро. Для нас і наших покупців модель зі стаціонарним бункером не є новинкою! За цей час вібропреси УПБ-СМ були придбані і успішно експлуатуються виробниками будівельних матеріалів.

Ми відповідаємо за якість нашого обладнання. Копіювання інформаційних матеріалів, спроби виробництва аналогічної продукції свідчить про те, що компанія NEMP - провідний виробник пересувних вібропресів для виготовлення фундаментних блоків, плит стрічкового фундаменту і перетинок брускових!